Meld deg på vårt nyhetsbrev

13. desember 2019

501 vil ha taksert granskog, men flere ser ikke skogen for bare trær…

Allskog har fått oppdraget med å lage ny skogbruksplan for 501 skogeiere i Averøy, Eide, Gjemnes og Kristiansund, og starter arbeidet over nyttår. Eierne av om lag 60 prosent av all plantet granskog i de fire kommunene er med.
12. desember 2019

Bø kutter formueskatt kraftig

Bø i Vesterålen kutter kraftig i formuesskatten, skriver E24. Det gjør de for å tiltrekke seg næringsliv. Bø kutter formuesskattesatsen til 0,35 prosent, fra 0,85 prosent.
11. desember 2019

Svar på skriftlig spørsmål om det vedtatte bestandsmålet

Landbruks- og matminister Olaug V. Bollestad har svart på skriftlig spørsmål fra stortingsrepresentant Nils Kristen Sandtrøen (A) om det demokratisk vedtatte bestandsmålet, som nok en gang forhindres.
11. desember 2019

De viktigste utspillene fra Zerokonferansen 2019

Over 1000 mennesker, 150 foredrag og en bråte med klimaløsninger. Her har vi samlet de viktigste utspillene fra årets Zerokonferanse.
11. desember 2019

La arveavgiften ligge

Nå har en arbeidsgruppe i Venstre, ledet av Unge Venstre-leder Sondre Hansmark, sett på Venstres bolig- og finanspolitikk. Utvalget foreslår at Venstre skal gå inn for å innføre en arveavgift med en mer rettferdig innretning enn den hadde tidligere. Det skal blant annet ikke være «vanskelig å overføre en familiebedrift mellom generasjoner».
10. desember 2019

Rafal Chudy har begynt i NORSKOG

1. desember startet polske Rafal Chudy i NORSKOG. Han studerte på NMBU og kommer nå fra en jobb i Australia. Chudy skal arbeide med internasjonale oppdrag i NORSKOG.