Les Verdikjeden Skog og Tre sitt innspill til statsbudsjettet
4. februar 2022
Skogskader på historisk høyt nivå
7. februar 2022

Kristin Slyngstad (57) skal lede Velg Skog videre

Olav Veum, styreleder i Velg Skog, er svært fornøyd med at Slyngstad tar over stafettpinnen som daglig leder i Velg Skog. – Hun har en imponerende og relevant bakgrunn med tanke på både utdannelse, kjennskap til næringen og flere topplederstillinger, sier Veum.

 

– Slyngstad sin brede erfaring innen både ledelse, bemanning og rekruttering blir gull verdt nå som Velg Skog meisler ut nye strategier for programmet, forteller Veum begeistret.

 

Kristin Slyngstad forteller at hun gleder seg til å ta fatt på jobben. –  Stillingen tror jeg sammenfaller svært godt med mine interesser både privat og profesjonelt, forteller hun. – Jeg utdannet meg til møbelsnekker siste 2 årene, en drøm jeg har hatt om å kunne lage mine egne møbler fordi jeg elsker trevirke og dets muligheter også fra mine mange år i Norske Skog, avslutter Slyngstad.

 

En imponerende CV

I 2007-2010 var Kristin Slyngstad konserndirektør for HR & Organisasjon i Norske Skog ASA. I 2020-2014 var hun adm. dir. i Workshop Bemanning & Kompetanse AS, som er norges største innenfor bemanning i bygg- og anleggsektoren. Etter det ledet hun Honningcentralen SA i fem år. Hun har også jobbet som Senior Business Consultant i Mercuri Urval AS, som er et internasjonalt rekrutteringsselskap med 900 ansatt i 22 land, og vært Director Marketing Services i GE Healthcare som er et internasjonalt farmasøytisk selskap. Slyngstad har 4 utdanninger: Bachelor i Kunst- og samfunnsfag fra Universitetet i Oslo, Økonomi fra Norges handelshøyskole, sykepleiestudier og sist utdannet seg til møbelsnekker.