– Vi tvinges til å selge utmarka
1. august 2019
Utvikler nytt dørsystem i trefiber
1. august 2019

NJFF ønsker velkommen til Elverum 2019

Helgen 8.-11. august er det klart for de 57. Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Skogmuseet på Elverum. NJFF er selvsagt til stede, med messetilbud til jakt- og fiskeinteresserte. Ta en tur innom standen vår for en titt, eller en hyggelig jakt- og fiskeprat!

​​​​​Jakt- og Fiskedagene arrangeres for 57. gang. Gjennom årene har arrangementet blitt Norges viktigste møtested for friluftsfolk, jegere og fiskere med over 30 000 besøkende årlig. Noen vil prøve nye aktiviteter, andre deltar på et av de mange populærforedragene eller tar en matbit tilberedt på ulikt vis. Jakt- og Fiskedagene er også en salgsmesse med over 250 dyktige forhandlere med attraktive tilbud, gode tips og spennende varer. Les mer om jakt- og fiskedagene på Skogmuseets egne hjemmesider her.​

Våpentilpasning under De Nordiske Jakt- og Fiskedagene

Stein Erik Bredvold startet opp i farens snekkerverksted som 14-åring. De laget kjøkkeninnredninger, og mye annet. Han har holdt på med våpenskjefter siden 1962, og er nå den skjeftemakeren i Norge som norske skiskyttere ikke kan være foruten. Enkeltmannsforetaket Bredvold skjefter har stor pågang, men vil være til stede på Jakt og Fisketorget under De Nordiske Jakt -og Fiskedagene, og kan hjelpe deg med tilpasning av ditt våpen. Bredvold vil være til stede lørdag og søndag.

Gevirbedømming

Som tidligere år er det mulig å få bedømt gevir fra fjorårets jakt. Våre gevirdommere står klar til å ta imot gevir som bedømmes mens du tar deg en tur rundt på messeområdet. I tillegg til de tradisjonelle hjorteviltene tilbyr vi nå også bedømming av utenlandske arter.

Kåringer

Under Jakt- og Fiskedagene kårer NJFF årets jakthund, årets jaktskytter (senior og junior) og årets gevir. Prisutdelingene skjer på Jakt- og Fisketorget lørdag kl.16:00.​

Prestøya

Løiten JFF finner du ute på Prestøya ved fiskedammen. Her kan barn prøve å fiske. Museet har satt ut fisk så mulighetene for fast fisk er til stede. Det blir mulighet for grilling av fangsten.

Nordens største jakthundutstilling​ finner sted lørdag. Søndag er det valpeshow.

Barn-hund!

For første gang arrangerer NJFF barn-hund under helgens utstilling på De Nordiske Jakt- og Fiskedager. Barn-hund vil foregå ute på Prestøya på søndag klokken 12.00.

Det vil være muligheter for å melde seg på i sekretariatet ute på Prestøya fra klokken 10.00. Deltakelsen koster kr. 50,- (Vipps)

Barn-hund er en uhøytidelig aktivitet der barn under 11 år sammen med sin hund viser seg frem i utstillingsringen! Vel møtt til alle!