Aktivt skogbruk øker CO2-binding
22. september 2021
Storinnsamling av frø til fremtidens trær
29. september 2021

Hedskog AS investerer i flunkende nye maskiner

 

Hedskog AS har investert i to nye maskiner fra Rottne; en H11 hogstmaskin og en F15 lassbærer. Maskinene er godt rustet til både slutthogst og tynning. Det er Anders Bakke og Marcin Kowalski som skal sitte bak spakene. – Det er flott å se at Hedskog AS investerer i unge ansatte, kommenterer Martin Storberget, entreprenøroppfølger hos NORTØMMER.

– Investeringen viser at det er viktig for entreprenørene å utvikle seg, og dette setter vi pris på.

 

De nye maskinene ankom Trysil 7. september, og vil utgjøre Hedskogs tredje maskinlag. Maskinlaget vil i hovedsak operere i områdene rundt Elverum. I forbindelse med leveransen ble det leid lokale med instruktør. – Dette gjorde vi å gi førerne en god og riktig forståelse av maskinene, forteller Marius Sidney, daglig leder i Hedskog. Utdanningen fortsatte med ytterligere to dager i skog.

 

Hedskog er i stadig utvikling, og økte tidligere i år staben med to ansatte, fra seks til åtte.

– Vi har utvidet etter økt behov og etterspørsel. Alt i samarbeid med tømmerkjøpere og skogeiere. Våre viktigste ressurser er personene i firma. Investeringene og utvidelse er basert på unge, lovende og motiverte folk som er genuint interessert i skog og skogsdrift, sier Sidney,

 

Foto: Martin Storberget