Lovendringsforslag skal skjerme grunneier for skatt på grunn under kraftlinjer 
1. august 2022
Siste nytt fra Villsvinprosjektet
10. august 2022

Jan Erik Kørra er NORTØMMERs ferskeste skogkulturkoordinator 

Jan Erik Kørra er nyutdannet og trives i jobbes hos NORTØMMER: – I skognæringen får man være mye ute, og en får mulighet til å møte mange ulike mennesker i løpet av en dag med mye kunnskap og engasjement for skogbruk.

Jan Erik Kørra (23) er NORTØMMERs nyeste skogkulturkoordinator. Han har ansvaret for nordlige Hedmark, med kontor på Flisa. 

 

Kørra hadde sin første arbeidsdag hos NORTØMMER 27. juni, og var før det opptatt med å fullføre bacheloren sin i skogbruk fra Høgskolen i Innlandet på Evenstad. Det tok ikke lang tid fra han fullførte utdanningsløpet til han ble snappet opp av NOTRØMMER. 

 

– Jeg leverte min siste eksamen 13. juni klokken 12.00, og klokken 14.00 samme dag ble arbeidskontrakten signert. 

 

I sommer har Jan Erik vært opptatt med å planlegge ungskogpleie og planting til høsten, og fremover blir det mye oppfølging i felt. – Jeg gleder meg veldig til plantinga kommer i gang igjen for fullt utover høsten, og er motivert for å gjøre en god jobb. 

 
INTERESSERT I SKOGKULTUR? Finn din skogkulturkoordinator HER.  

 

Jan Erik er interessert i jakt og friluftsliv, og ser frem til å tilbringe mye av arbeidstiden utendørs. 

 

– I skognæringen får man være mye ute, og en får mulighet til å møte mange ulike mennesker i løpet av en dag med mye kunnskap og engasjement for skogbruk. De fleste som jobber i skogbruket er også interessert i jakt, fiske, natur og friluftsliv. Da flyter praten lett både med personer en kjenner og personer en ikke kjenner, og dette er med på å skape et godt arbeidsmiljø.

 

LES OGSÅ: 20 millioner ekstra til ungskogpleie.