Stor skogbrannfare: Nye retningslinjer for skogdrift
29. april 2022
Forslag til revidert skogstandard ute på høring
2. mai 2022

Meld deg på jakt og jaktopplevelses-seminar på Honne

Landbruksminister Sandra Borch åpner seminaret

Landbruksminister Sandra Borch åpner seminaret.

Måten vi bruker arealene våre, og reisevanene våre, er i stadig endring. Den siste tiden har flere nordmenn oppdaget det feire i eget land, og de store naturopplevelsene landet vårt har i by på. I den anledning har ikke bare jakt, men også jaktopplevelsen blitt mer relevant for mange.

 

Innovasjon Norge inviterer sammen med Skogbrukets Kursinstitutt til fysisk seminar om jakt- og jaktopplevelsesseminar på Honne 14.-15. juni. 

 

Seminaret er en del av handlingsplanen for næringsutvikling basert på høstbart vilt, som Landbruks- og matdepartementet lanserte sammen med NORSKOG, Norges Skogeierforbund, Norges Bondelag, Norsk Bonde- og Småbrukarlag og NJFF lanserte i 2019.

 

Seminaret er i hovedsak fysisk, og vil foregå over to dager (14.-15. juni), men det vil være muligheter for å delta på deler av seminaret digitalt.

 

Landbruksminister Sandra Borch åpner seminaret tirsdag 14. juni klokken 11, og deretter følger et variert program som tar for seg alt fra jaktopplevelsen og næringsutvikling, til viltkjøtt.

 

Detaljert program finner du HER

Videre informasjon og påmelding finner du  HER.