NORSKOG og NORTØMMER sertifisert som gode arbeidsplasser!
17. november 2021
Dette bør du gjøre etter helgas skogskader
22. november 2021

NORSKOG søker ny konsulent!

I tillegg til faglige resultater, erfaring og godt humør, verdsetter vi særlig egenskaper som selvstendighet, effektivitet og presisjon.

NORSKOG har det fremste skogøkonomiske fagmiljøet i privat sektor i Norge. Vi arbeider med skogfaglige problemstillinger og utredninger i Norge og internasjonalt. Typiske problemstillinger er verdsetting av skogeiendommer, økonomiske analyser, utviklingsprosjekter, skatt, virkesforsyning, ekspropriasjon, skogvern, avvirkningsprognoser, FoU-prosjekter, digitale planløsninger og en hel del annet.

 

Vi tilbyr faglig krevende og utviklende oppgaver i et kompetent og trivelig kollegium med god takhøyde og stor frihet. I tillegg til faglige resultater, erfaring og godt humør, verdsetter vi særlig egenskaper som selvstendighet, effektivitet og presisjon. NORSKOG ble nylig sertifisert som et godt arbeidssted av «Great Place to Work» – les mer om hva det betyr her.

 

Har du naturfaglig eller juridisk utdannelse på masternivå – gjerne med spisskompetanse på ditt felt – kan du passe inn i vårt team. Med dette menes kandidater med utdanning innen skogfag, eiendomsfag/jordskifte, biologi, etc. Både nyutdannede og etablerte fagpersoner kan være aktuelle.

 

Intervjuer starter så snart vi får henvendelser, og ansettelse så raskt vi har funnet den rette.

 

For mer informasjon, kontakt gjerne konsulentsjef Erik Ødegård på tlf.: 993 59 264
Søknad med CV sendes til erik.odegard@norskog.no

 

Hele søknadsutlysningen finner du her.