Bålforbud og skogbrannsesong: Kurs og retningslinjer
17. april 2023
Årsmelding 2022: Økt eksport, miljøfokus og kamp om arealene
18. april 2023

NORSKOG styrker arbeidet med kommunikasjon

Anne Hofmo Bjølgerud er ansatt som kommunikasjonsansvarlig i NORSKOG.

Anne kommer til NORSKOG fra Actis – Rusfeltets samarbeidsorgan, hvor hun var ansatt som seniorrådgiver. Hun har tidligere vært kommunikasjonssjef i Norges Kampsportforbund og medieansvarlig i Norsk Kennel Klub. Anne har sin mastergrad i litteraturstudier fra Universitetet i Oslo.

 

Stillingen er nyopprettet, og vil ha det overordnede kommunikasjonsansvaret i NORSKOG-konsernet. Anne vil være tilknyttet næringspolitisk avdeling i NORSKOG, men også arbeide nært med operativ virksomhet og markedsavdelingen i NORTØMMER. Hun vil samarbeide med administrasjonen i begge selskapene, både i mediesaker og om faglige arrangement.

 

– Jeg ser frem til å bli bedre kjent med menneskene i NORSKOG og NORTØMMER. Verden trenger å vite mer om norsk skogbruk, og jeg gleder meg til å bidra til å fremme både våre tjenester og næringspolitiske synspunkter, sier Anne.

 

Fremme næringspolitiske synspunkter

 

Anne begynte i stillingen som kommunikasjonsansvarlig 1. april. Fremover vil hun jobbe med å utvikle konsernets kommunikasjonsplaner, omdømme- og identitetsbygging, samt mediehåndtering.

 

Næringspolitisk sjef i NORSKOG, Benthe E. Løvenskiold er svært fornøyd med å ha fått en kommunikasjonsansvarlig på plass.

 

– NORSKOG ønsker å styrke vårt kommunikasjonsarbeid fremover. I tillegg til å løfte vår profil utad vil denne ansettelsen også forbedre internkommunikasjonen på tvers av NORSKOG og NORTØMMER. Dette er en stilling som også våre medlemmer vil nyte godt av, ved at vi blir bedre på å synliggjøre sakene vi jobber med. Vi er derfor svært glade for å kunne ønske Anne velkommen til oss, sier Benthe E. Løvenskiold, næringspolitisk sjef i NORSKOG.