Økt hogst til besvær og lukket hogst er bra. Men stiller noen de gode spørsmålene?
8. juni 2021
Skogbrannsesongen er her (igjen)
10. juni 2021

NORSKOGs næringspolitiske avdeling vokser

Julie Westergaard Karlsen er utdannet til forstkandidat ved NMBU. Hun er nyutdannet, og uteksaminertes våren 2021.  Julie er oppvokst i Strand kommune i Rogaland, og har erfaring som rådgiver for skogkultur i området.  Hun var under studiene engasjert som redaktør og journalist for studentavisen Tuntreet, i markedsføringsavdelingen til studentfestivalen UKA i Ås og i studentdemokratiet.

 

Hun skal jobbe med næringspolitikk og kommunikasjon, og begynte som næringspolitisk rådgiver 1. juni. Det næringspolitiske arbeidet er et av hovedformålene til NORSKOG. Julie har også arbeidet for NORSKOG på deltid våren 2021, ved siden av studiene.

 

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått Julie med på laget, sier næringspolitisk sjef i NORSKOG, Benthe E. Løvenskiold. Vi vil nå få større kapasitet spesielt på kommunikasjon slik at vi blir mer synlige. I tillegg vil Julie bidra inn i arbeidet mot storting og departement. Siden det er stortingsvalg til høsten er det ekstra bra at Julie er på plass nå slik at hun kan bli kjent med de nye stortingspolitikerne når de er klare fra september.