NORSKOG søker to nye skogkonsulenter
31. mai 2023
Skogbrannsesong: Forebygging og håndtering
2. juni 2023

NORSKOG søker ny økonomimedarbeider

Stillingsgrad kan være mellom 40-60%.  Arbeidsoppgavene vil være regnskap for NORSKOG, samt flere tilknyttede selskap, og lønn for både mor- og datterselskap.

 

Vi ønsker oss en engasjert og selvstendig medarbeider som har jobbet med regnskap og/eller lønn noen år, og som har kjennskap til Visma.  Den som ansettes vil jobbe sammen med økonomisjef, og innholdet i stillingen vil tilpasses søkers kvalifikasjoner.

 

Vi benytter Visma Global, Visma Payroll og Agro. På sikt vil vi også gå over til å bruke flere av Vismas nettbaserte programmer.

 

NORSKOG tilbyr konkurransedyktige vilkår, varierte arbeidsoppgaver, og et trivelig arbeidsmiljø sammen med engasjerte medarbeidere på Lilleaker.

 

 

Det er ingen søknadsfrist, og vi ansetter når vi har funnet riktig person.

 

 

Henvendelser vedrørende stillingen kan rettes til:

Økonomisjef: Anne-Marit Knudsen, tlf 907 26 822 el epost: anne.marit.knudsen@norskog.no
Adm. direktør: Arne Rørå, tlf 913 35 914, el epost: arne.roraa@norskog.no

 

Søknad sendes per epost til økonomisjef Anne-Marit Knudsen.

 

OM OSS:

 

NORSKOG er en nasjonal, næringspolitisk organisasjon for aktive skogeiere. Vi arbeider for å fremme økonomisk utvikling på skogeiendommene, basert på en sterk privat eiendoms- og råderett over eierens egne ressurser. NORSKOGs konsulentavdeling er samtidig Norges fremste skogøkonomiske fagmiljø innen anvendt skogbruk. 

 

Konsernet NORSKOG, som består av NORSKOG og NORTØMMER AS, har en omsetning på 1,8 mill m3, 1,6 mrd. Kr pr. år, og 71 ansatte, hvorav 18 i morselskapet NORSKOG.