Meld deg på vårt nyhetsbrev

18. oktober 2019

«Flere lokale veier og bruer må oppgraderes»

Det skriver Per Kristian Skjærvik og Petter Harald Kimo i dette leserinnlegget. Indre Fosen Arbeiderparti ser med frustrasjon på regjeringas forslag til statsbudsjett når vi ser den totalt fraværende satsingen på skog.
18. oktober 2019

Skrinlegger nasjonal ramme for vindkraft

Regjeringen har kommet frem til at den ikke vil gjennomføre forslaget til nasjonal ramme for vindkraft med de 13 områdene som er vurdert som særlig egnet for etablering av vindkraftproduksjon.
18. oktober 2019

– Gi naturmangfoldloven styrke!

(KRONIKK) Etter ti år med naturmangfoldloven konstaterer vi at gode intensjoner om å bevare naturen langt fra har blitt innfridd. Mer enn noen gang tidligere trenger vi en sterkere juridisk beskyttelse av natur og økosystemer.
18. oktober 2019

Arne Fredly om Norske Skog: – Det ser billig ut. Jeg har tegnet

BILLIG: Arne Fredly var Norske Skog-sjef Sven Ombudstvedt største kritiker da han i 2015 ga Goldman Sachs-kundene det Fredly kalte et gullkort og som forhindret at selskapet fikk konvertert gjeld til egenkapital. Nå kaster han seg over et gjeldfritt Norske Skog. Foto: Iván Kverme
18. oktober 2019

Massevirkeprisene fortsetter å øke

Prisen på massevirke økte med 17 prosent i 3. kvartal 2019. I gjennomsnitt fikk skogeierne 346 kroner per kubikkmeter, noe som er 46 kroner mer enn i 3. kvartal 2018. Prisen på sagtømmer gikk ned med 2 prosent.
18. oktober 2019

Avventende handel for Norske Skog i comebacket

21 minutter siden · Martin Hagh Høgseth Drøyt to år etter at Norske Skog gikk konkurs, gjør selskapet fredag comeback på Oslo Børs.