NJFF går så det suser!

Representantforslag fra stortingsrepresentantene Sandra Borch, Per Olaf Lundteigen, Ole André Myhrvold og Geir Pollestad om økt bruk av tre som byggemateriale (Midlertidig)
10. april 2019
Så mange jegere er det i din kommune
10. april 2019

NJFF går så det suser!

NJFF har god grunn til å være fornøyde om dagen. Aldri før har det vært så mye aktivitet i foreningene og medlemstallene øker.

​​​​​​Interessen for jakt og fiske er stadig økende. SSBs nye tall​ viser at det er flere som består jegerprøven, betaler jegeravgift og står i jegerregisteret enn før. Andelen kvinnelige jegere øker stadig, og hver tredje jegerprøvekandidat er kvinne. ​

Målrettet arbeid

NJFF har de siste årene satset stort på å få nye jegere ut på jakt. Kvinnene har i tillegg hatt egne arenaer, og i 2018 var over 400 aktiviteter tilrettelagt for dem. Det har vært et målrettet og viktig arbeid som har vist seg å bære frukter.

Stor aktivitet i foreningene

NJFF har i utgangen av mars flere medlemmer enn på samme tidspunkt i 2018. Dette lover godt for det kommende året og alle arrangementene som er under planlegging i foreningene. På fiskesiden er det hele 282 Fiskesommer-arrangementer for barn som er planlagt. Dette er hele 28% flere enn i fjor. En måned før søknadsfristen er det kommet inn 222 søknader om å få støtte til å arrangere introjakter til høsten. Det kom inn 350 søknader i fjor og sannsynligvis blir det enda flere i år.

– Aldri har vi hatt mer aktivitet i våre lokalforeninger. Ser man på aktivitetskalenderen blir man imponert. Her ligger aktiviteter på rekke og rad, og de aller fleste koster det svært lite å delta på. Et godt tips er å sjekke ut tilbudet til andre lokalforeninger også, ikke bare egen lokalforening, sier prosjektutvikler i NJFF, Henning Ottarsrud.