Nye rovdyrtall: Økning av jerv og bjørn i Norge
24. mai 2019
NORSKOG på høring om EUs bokføringsregler for utslipp og opptak i skog2
25. mai 2019

Lanserte Tenk Tre på Skog og tre-konferansen

Bransjeprosjektet Tenk Tre, der NORSKOG er en selvsagt medspiller, ble i går lansert på Skog og Tre konferansen, der 350 deltaker satt i salen. De fikk se smakebiter fra historiene om trebruk som nå er lagt ut på www.tenktre.no - en ny nettside som så dagens lys samtidig. Denne forteller «alle» hvor smart det er å bruke tre og at tre er fremtiden. 

Tenk tre- kampanjen ble lansert på Skog og tre konferansen forn 350 deltakere i går.

Bransjeprosjektet Tenk tre, der NORSKOG er en selvsagt medspiller, ble i går lansert på Skog og Tre konferansen, der 350 deltaker satt i salen. De fikk se smakebiter fra historiene om trebruk som nå er lagt ut på www.tenktre.no – en ny nettside som så dagens lys samtidig. Denne forteller «alle» hvor smart det er å bruke tre og at tre er fremtiden. 

 

Se lanseringen av Tenk tre på Skog og tre her:

 

På konferansen fikk vi også smakebiter fra historiene, fra produsent av norske designermøbler av tre som har høstet internasjonal anerkjennelse, Jan Christian Vestre som holdt et flammende innlegg om å bygge landet med grønn industri.
Se Tenk-tre-historien om Vestre her:

 

Og seniorrådgiver i Nordea Thina Saltvedt snakket om trendskiftet i investormarkedet til fornybart og grønt – for mindre risikos skyld. Hun jobber med investeringer i bioøkonomi. Se Tenk-tre-historien om grønne investeringer her:

 

Se hele Tenk-tre presentasjonsvideoen her:

Tenktre.no
Her bor alle sakene som forteller at tre er fremtiden.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lanserte Tenk tre på Skog og tre