NORSKOG trenger bestand til prosjekt om lukket hogst
6. februar 2024
Ledig stilling: næringspolitisk rådgiver/konsulent
16. februar 2024

To nye skogkonsulenter ansatt  

Gunvor Grimeland Koller (t.v.) og Ina Veronika Toverud (t.h) er nye skogkonsulenter i NORSKOG.

NORSKOG har ansatt Gunvor Grimeland Koller og Ina Veronika Toverud som nye skogkonsulenter.  – Vi er svært glade for å få Ina og Gunvor med på laget, sier Anders Ringstad, leder av NORSKOGs konsulentavdeling. 

 

Både Ina og Gunvor begynte i sine stillinger 1. februar.  

 

Ina Veronika Toverud er ansatt i 50 % stilling som skogkonsulent. Hun har nylig fullført sin mastergrad i skogfag fra Ås, og skal snart drive en større eiendom i Aurskog-Høland. Gunvor Grimeland Koller har tidligere erfaring som skogbestyrer og skogbruksleder, og skal jobbe i 100% stilling.  

 

Ser frem til å utvikle kompetansen  

 

Både Ina og Gunvor har den siste uken kommet godt i gang med sine oppgaver, og ser frem til veien videre i NORSKOG.  

 

– Jeg er glad for muligheten til å jobbe med varierte oppgaver og utvikle min kompetanse innenfor skogbruk. Jeg ser frem til å samarbeide med dyktige kolleger på spennende prosjekter, bygge nettverk i bransjen, og bidra til vern gjennom min interesse for skogbiologi, forteller Ina.  

 

– Denne stillingen gir meg muligheten til å fortsette den langsiktige forvaltningen og planleggingen av eiendommene jeg har vært involvert i fra tidligere stilling. I tillegg får jeg bli kjent med, og forvalte, nye områder. Som skogkonsulent vil jeg også kunne bryne meg på litt andre typer arbeidsoppgaver, som jeg ser veldig frem til, påpeker Gunvor.  

 

Vil styrke organisasjonen 

 

Anders Ringstad, leder av konsulentavdelingen, er glad for å ønske Ina og Gunvor velkommen til NORSKOG.  

 

– Ina er nyutdannet, men har allerede rukket å bli godt kjent i næringen i løpet av studietiden og har god forståelse for skogbruket. Gunvor har allerede jobbet noen år i skogbruket, både som skogbruksleder og som skogbestyrer og vil bidra godt med sin erfaring hos oss. 

 

Vi er sikre på at deres kompetanse vil styrke avdelingen og organisasjonen vår til det beste for våre medlemmer!